Geschenken voor iedereen!

Op zoek naar een uniek cadeau? Laat iets ontwerpen! Wij kunnen al uw ideeën omzetten in originele geschenken met een hoge attentiewaarde. Dat kunnen jubileumspelden, manchetknopen, lepels of miniaturen zijn, maar ook sleutelhangers en andere producten. Zilver, verzilverd, goud, verguld, brons of tin, we helpen u graag met de keuze en het ontwerp. Ook kunt u producten uit onze standaard collectie voorzien van een gravure, bijvoorbeeld uw huisstijl of logo. In onze moderne graveerstudio hebben wij een uitgebreid databestand met afbeeldingen en lettertypes en zijn zowel laser- als diamantgravures mogelijk.

Zo werkt het:

Vanaf het eerste idee denken we met u mee. Voor welke gelegenheid wilt u een maatwerkproduct? Welke elementen wilt u terugzien? Wilt u een natuurgetrouw of juist een heel stilistisch ontwerp? En, welk materiaal geniet uw voorkeur? Elk ontwerp kunnen we in korte tijd realiseren. We onderhouden nauw contact met onze leveranciers en zijn zodoende op de hoogte van alle productiemogelijkheden.

In onze tekenstudio wordt het idee omgezet naar een hoogwaardige 3D-tekening waarin we zelfs al de look & feel van het gekozen materiaal kunnen laten zien. Deze tekening geeft u een gedetailleerd beeld van het eindproduct.

Voor de vervaardiging van uw geschenk werken we samen met goed gekwalificeerde partijen die in Nederland een autoriteit zijn op hun vakgebied. Het eindresultaat is een geschenk van een hoogwaardige kwaliteit. Een uniek product met een blijvend karakter.

Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via relatie@bredemeijergroup.com of telefoon 088-7302900.

image