Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

Ja, ik ga akkoord X

Onze merken

Bredemeijer Group B.V. voert drie merken in het luxesegment voor gedekte tafel, thee en koffie en handige accessoires voor de wijn, bar en barbecue. Drie sterke merken die complementair zijn aan elkaar en samen een mooie, uitgebreide productportfolio hebben.

Bredemeijer
De dubbelwandige theepotten van Bredemeijer zijn een begrip onder theeliefhebbers in de hele wereld. Het design en de hoogwaardige kwaliteit maken dat echte connaisseurs kiezen voor Bredemeijer. In de uitgebreide collectie van dubbelwandige theepotten is er voor elk wat wils. Alle theepotten uit roestvast staal zijn dubbelwandig, waardoor thee extra lang warm en op smaak blijft. Wat alle potten met elkaar gemeen hebben, is dat ze heel praktisch in gebruik zijn. Ze schenken prettig en zonder te druppelen en zijn makkelijk te onderhouden. Bredemeijer theepotten zijn verkrijgbaar bij (grote) warenhuizen, webwinkels en speciaalzaken.

Leopold Vienna
Leopold Vienna staat voor handige en moderne accessoires voor levensgenieters. In de categorieën Koffie, Bar, Wijn en Barbecue is voor zowel de professional als voor de liefhebber voldoende keuze aan producten. De expertise die Leopold Vienna heeft opgebouwd in ruim 25 jaar wordt onder de vlag van de Bredemeijer Group verder uitgebouwd en voortgezet.  Waarbij vorm en functie tegen een aantrekkelijke prijs altijd voorop staan!

Zilverstad
Verzilverde geschenken, tafelartikelen, kindercadeaus en maatwerk. Zilverstad maakt het allemaal. Vroeger vanuit de ambachtsstad Schoonhoven en sinds 2009 als onderdeel van de Bredemeijer Group. Zilverstad staat bekend om de exclusieve kindercadeaus, zoals kindercouverts van RVS, spaarpotten en rammelaars van o.a. nijntje, Woezel & Pip en Snoopy. Maar ook om artikelen voor een sfeervol gedekte tafel of stijlvol interieur. Daarnaast kan ieder idee verzilverd worden. We maken allerhande artikelen op maat, zoals manchetknopen, speldjes, sculpturen in diverse materialen. Zo biedt Zilverstad voor ieder uniek moment het mooiste geschenk.